JESENSKI SUPER SOUL DETOX 2023

 

SuperSoul cover

 

 

LOKACIJA

Po uspešno izpeljanem prvem SUPER SOUL DETOX dogodku v pretekli pomladi, bomo jeseni izpeljali še drugega. Tokrat se bo odvijal v Portorožu, kjer boste udeleženke in udeleženci nastanjeni v Grand hotel Portorož hotelu, ki nudi široko in odlično izbiro sprostitvenih ayuervedskih in tajskih tretmajev za še bolj "super soul detox" vikend. 

 

 

 

PROGRAM

Naše telo ima izjemno sposobnost, da se samo očisti strupov, vendar je v današnjem svetu ta sposobnost vse bolj ogrožena, kar lahko povzroči težave tako na telesnem kot duševnem področju. 3-dnevni Super Sould Detox vam lahko služi kot odlična motivacija za spremembe in kot umik od hektičnega vsakdanjega življenja. Obisk tega dogodka predstavlja priložnost za prebuditev notranje strasti in globoko preobrazbo.

Med bivanjem v Portorožu si boste privoščili premor, se ponastavili in dihali globoko, obenem pa se naučili novih navad, ki bodo pozitivno vplivale na vaše fizično in duševno zdravje. Ne glede na to, kako intenzivno se odločite sodelovati, boste občutili lahkotnost, svežino in povečano energijo. Izbirate lahko med različnimi stopnjami globine izkušnje, vedno pa lahko računate na najboljše in nepristranske nasvete.

Izkušeni predavatelji, Vida ŽabotBrigita Langerholc in Zvezdana Mlakar, vas bodo popeljali v nove svetove znanja in razumevanja vaše duše. Barbara Šogorič bo poskrbela za vaše telo, da se bo duša počutila udobno v svojem templju. Mark Žitnik Strle pa bo s pomočjo balijskega blagoslova ljubezni priklical energijo ljubezni v svoje življenje, ne glede na to ali si želite povrniti preteklo ljubezen, izboljšati trenutno partnerstvo ali privabiti novo osebo v svoje življenje. Poleg tega vam bo pomagal definirati finančne osvoboditve in karierne premike.

Gre za edinstveno kombinacijo balijskega energetskega dela in zahodnjaškega terapevtskega pristopa. Ta edinstveni paket vam omogoča, da istočasno izkoristite dve močni orodji za dramatilno spremembo - čustveno podporo pri dušnem detoxu stvari, za katere morda niti ne veste, da so problematične.

Naš program je zasnovan tako, da omogoča vsakomur narediti pozitivne spremembe v svojem življenju in ponovno odkrije lastni vrednost. 

Podroben program najdete tukaj PROGRAM.

  

PRIJAVA

Povpraševanja in prijave prejemamo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali preko prijavnice na tej povezavi.

 

Prijave so možne do zasedenosti prostih mest.

POSEBNI DOGODKI
TERMIN

24.11.-26.11.2023

 
CENA

400,00 €

 

 
MOŽNOSTI PLAČILA

Tudi na 2 obroka.

 
 
Vas zanima?

Pokličite nas

tel
+386 30 30 09 30

 
mail
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.